Haber

Yeni Doğan Bebeği Uyuyan Annesinden Çaldı Ve Spor Çantasına Koyarak Çaldı!

19 yaşındaki kadının, bir günlük bebeğini spor çantasına koyarak, sanki hiçbir şey olmamış gibi hastanenin ana girişinden çıktığı görüntüler olay yarattı. Detaylar haberimizde…

Kaynak:https://www.dailystar.co.uk/news/world…

Genç bir bayan, annesi uyurken hastane odasından yeni doğmuş bir bebeği çaldı.

Cuane Malaquias’ın, şu anda bir günlük bebek olan Ravi Cunha’yı Brezilya’nın Rio de Janeiro kentindeki hastaneden spor çantasına koyarak kaçırdığı iddia edildi. Daha sonra yaklaşık 2 kilometre koşarak evine doğru yürüdü.

Bu sahneler sokaktaki kameralara yansıdı.

27 yaşındaki anne Nívea Rabelo, doğum yapmanın yorgunluğu nedeniyle derin bir uykuya daldı. Gece saat 2 civarında, oğlu Amelia Buarque’nin de Hollanda Belediye Doğum Hastanesinde kaybolduğunu fark etti.

Bebeğin kaybolmadan önce annesiyle çekilen ilk ve son fotoğrafı.

Hastane yöneticileri, 19 yaşındaki Malaquias’ın muhtemelen balkona tırmandığını, zorla içeri girdiğini ve üçüncü kata çıktığını söyledi. Güvenlik kameraları da onun koridorlarda dolaştığını gösteriyor. Bebek muhtemelen o sırada büyük çantanın içindedir.

Bebeğin diğer aile üyeleri beklemek için orada olmadıkları için pişmanlık duyuyorlar.

Cunha’nın dedesi Davi, gelininin çocuğu emzirdiğini, eşinin de bebeğin altını değiştirdiğini, ardından kestirdiklerini anlattı. O sırada başka bir odada uyuyorlardı.

Şans eseri bebek sağ salim bulundu.

Yerel haberlere konuşan adam şunları söyledi: ’20 dakika sonra (karısı) bebeğe bakmak için uyandığında kendisi artık beşikte değildi. Eşim hemen diğer oda arkadaşlarından birinin onu sakinleştirmek için bunu yapıp yapmadığını öğrenmeye çalıştı ama hayır. Hızla polise gittik. ‘Polis Malaquias’ı evinde tutukladı.’

Polise çocuğun kendisine ait olduğunu söyledi.

Görüntülerin ardından polis, bebeği tekrar hastaneye götürerek ailesine teslim etti. Yerel haberlerde Malaquias’ın beş yaşında bir kız çocuğu annesi olduğu ve o sırada hamile olduğu iddia ediliyor. Tutuklandığı sırada bebeğin kendisine ait olduğunu iddia etti.

Bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu